ZSC SecurityEvenementen beveiliging

Bij ZSC Security staan we klaar om uw evenement te beveiligen. Als professioneel beveiligingsbedrijf bieden wij een breed scala aan diensten op het gebied van evenementenbeveiliging. Wij zijn gespecialiseerd in het beveiligen van evenementen en festivals, waarbij wij ervoor zorgen dat uw evenement veilig en soepel verloopt.

Waarom ZSC Security?

U kunt bij ons terecht voor een betrouwbare, professionele beveiligingsdienst met veel ervaring. Onze medewerkers zijn allen gecertificeerd en getraind in het beveiligen van evenementen en festivals. Met hun kennis en ervaring kunnen zij uw evenement optimaal beveiligen, zonder daarbij de sfeer of het plezier te verstoren.

Daarnaast bieden wij ook andere diensten aan, zoals het aanbieden van hospitality medewerkers en inzet van EHBO’ers en brandpreventie. Ook bieden wij advies over de veiligheid op uw evenement of festival. Zo kunnen wij u helpen bij het maken van een veiligheidsplan, zodat uw evenement zo goed mogelijk beveiligd is.

Onze service

Wanneer u een evenement organiseert is de veiligheid van uw gasten en medewerkers natuurlijk van groot belang. Daarom staan wij altijd paraat om u te helpen met de organisatie van uw evenement. Onze service bestaat onder meer uit:

 • Aanbieden van hospitality medewerkers;
 • Inzet van EHBO’ers
 • Het leveren van personeel voor brandpreventie;
 • Het adviseren over veiligheidsmaatregelen;
 • Het maken van een veiligheidsplan;
 • Het adviseren over brandpreventie maatregelen.

Wanneer u een beroep doet op onze diensten kunt u erop vertrouwen dat al onze medewerkers professioneel en discreet te werk gaan om uw evenement zo goed mogelijk te beveiligen. U kunt erop rekenen dat zij altijd alert zijn en adequaat reageren op eventuele situaties die zich voordoen op uw evenement.

De voordelen van ZSC Security

Door onze jarenlange ervaring met het beveiligen van evenementen weten wij precies wat er nodig is om uw evenement zo goed mogelijk te beveiligen. Wanneer u beroep doet op onze diensten kunt u vertrouwen op:

 • Professionele medewerkers die getraind zijn in het beveiligen van evenement;
 • Snelle respons op eventuele situaties;
 • Discreet optreden;
 • Efficiënte oplossingen voor elke situatie;
 • Eerlijke tarieven voor onze diensten.

Bovendien staan we altijd klaar om mee te denken met de organisatoren van het evenement om de veiligheid zo optimaal mogelijk te waarborgen. We begrijpen dat elk evenement uniek is en daarom passen we onze diensten aan aan de specifieke behoeften van elk evenement.

Kies voor ZSC Security

Bij ZSC Security staan we klaar om als betrouwbare partner samen met u te werken aan een veilige organisatie van uw evenement of festival. Onze medewerkers staan paraat om met hun kennis en vaardigheden hun steentje bij te dragen aan het succesvol organiseren van elk type feest of festival. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of als u advies nodig heeft over hoe u uw evenement zo goed mogelijk beveiligd.