ZSC SecurityOver ZSC

Ervaar Veiligheid met ZSC Security

Bij Zaanse Security Company, oftewel ZSC Security, is veiligheid onze passie en expertise. Met meer dan 30 jaar ervaring in de beveiligingsbranche zijn wij ontstaan uit een groep deskundigen met een diepgewortelde toewijding aan bescherming. Onze reis begon op de bouwhekken van Schiphol en heeft ons geleid naar diverse expertisegebieden in de beveiliging. Vandaag de dag zijn we hier, gedreven om onze klanten niet alleen volledig te ontzorgen, maar ook dat warme “thuiskomgevoel” te bieden. Ontdek hoe we dit elke dag realiseren voor onze gewaardeerde klanten.

“Uw veiligheid is onze zorg!”

Onze Toewijding

Bij ZSC Security draait alles om U

Bij ZSC Security geloven we in open en eerlijke communicatie, zowel naar onze klanten als naar onze medewerkers. Onze tarieven zijn scherp en verantwoord. Samen met u onderzoeken we de specifieke behoeften van uw opdracht, want geen twee opdrachten zijn hetzelfde. Onze offertes worden op maat gemaakt, zodat u altijd een duidelijk beeld heeft van wat we voor u kunnen betekenen. Onze kernwaarden zijn gebaseerd op samenwerking, transparantie, flexibiliteit, betrouwbaarheid, advies en bovenal ontzorging.

Onze Identiteit

Waarom ZSC Security Uniek Is

ZSC Security onderscheidt zich door de korte, directe communicatielijnen binnen onze organisatie en met onze klanten. Onze medewerkers blinken uit in deskundigheid en flexibiliteit, waardoor we op elk moment aan uw wensen kunnen voldoen.

Partners in Veiligheid

Samen Sterker in Veiligheid

Bij ZSC Security werken we nauw samen met partners die dezelfde kernwaarden delen. Deze partners hebben expertise op het gebied van brandveiligheid, EHBO, verkeersregeling, BHV-trainingen en de installatie van beveiligingsapparatuur zoals camera’s. Op verzoek kunnen we deze vijf partners aanbieden aan onze klanten, voor een complete veiligheidsoplossing.

Onze Toegewijde Teams

Professioneel en Gecertificeerd

Onze beveiligers zijn experts in objectbeveiliging, hotelbeveiliging, evenementenbeveiliging en horecabeveiliging. Hetzelfde geldt voor onze hospitality medewerkers. Al onze medewerkers voldoen aan de vereiste certificeringen en normen om hun taken uit te voeren. Ze treden altijd professioneel op, zijn proactief en bieden indien nodig deskundig advies.

Uw Tevredenheid, Onze Missie

Uw Veiligheid, Onze Zorg

Bij ZSC Security zijn we pas tevreden als u dat bent. Als er onverhoopt iets niet naar tevredenheid verloopt, zullen we er alles aan doen om het op te lossen. Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare oplossing voor uw bedrijf, dan bent u bij ZSC Security aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze uitgebreide diensten.

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Sloepstraat 27
1503 KJ Zaandam

Contact

085 – 109 1277
info@zscsecurity.nl