ZSC SecurityHospitality medewerkers

Bij ZSC Security bieden wij onze klanten de mogelijkheid om flexibele hospitality medewerkers in te huren. Onze hospitality medewerkers staan klaar om u te helpen met alle niet gerelateerde beveiligingstaken zoals ticketscan, placeren in de zaal, verwijzen naar de toiletten/nooduitgangen en bovenal een glimlach en vraagbaak voor uw gasten te zijn. Daarnaast zijn onze hospitality medewerkers goed in staat om samen te werken met de beveiliging om alles naar wens te laten verlopen.

Waarom ZSC Security?

Bij ZSC Security zijn wij gespecialiseerd in het leveren van hospitality diensten. Onze hospitality medewerkers zijn gekwalificeerd en ervaren in het verlenen van hospitality diensten.

Onze diensten

Onze diensten bestaan uit verschillende taken zoals bijvoorbeeld het placeren in de zaal, ticketscan, vraagbaak voor uw gast te zijn. Tevens is het mogelijk om werkzaamheden op maat te maken. Onze hospitality medewerkers zijn getraind om de juiste procedures te volgen en te handelen volgens de regels en voorschriften die gelden voor de sector.

Flexibele dienstverlening

Met ZSC Security kunt u flexibel hospitality medewerkers inhuren voor korte of langere tijd, afhankelijk van uw behoeften. Wij bieden ook maatwerkoplossingen aan voor specifieke situaties. U kunt ons inschakelen voor incidenteel werk of voor een langere periode. Wij werken nauw samen met u om de beste oplossing te vinden die aan al uw behoeften voldoet.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij ZSC Security staan kwaliteit en betrouwbaarheid centraal. Onze hospitality medewerkers zijn getraind om professioneel te handelen en te reageren op situaties die vereisen dat er snel gehandeld moet worden. Daarnaast wordt er regelmatig feedback gegeven door onze klanten over onze dienstverlening, waardoor wij ons kunnen blijven verbeteren.

Neem contact met ons op

Als u op zoek bent naar flexibele hospitality medewerkers die u kunnen ondersteunen bij het goed laten verlopen van uw evenement, neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoon of e-mail en staan altijd klaar om u verder te helpen met al uw vragen.