ZSC SecurityHospitality medewerker (m/v)

Hospitality medewerker (m/v)

Wat ga je doen als hospitality medewerker?

Als hospitality medewerker is geen enkele werkdag hetzelfde. Met jouw warme welkom, gastvrijheid en servicegerichte houding ben jij het visitekaartje van onze opdrachtgevers en hun bezoekers.

Tijdens ieder festival/evenement kunnen je werkzaamheden verschillen. Zo kan jij, samen met je collega’s, verantwoordelijk zijn voor bijvoorbeeld ticketcontrole, het helpen van bezoekers maar ook het ondersteunen van de beveiliging.

Uiteraard stoppen jouw werkzaamheden en ambities niet bij festivals/evenementen. Zo kan je ook ingezet worden als gastheer of gastvrouw bij concerten of besloten feesten of als receptionist bij objecten.
Kortom, zeer divers en variërend werk in een flexibele werkomgeving samen met leuke collega’s.

Solliciteer direct

Wat we van je vragen:

Je bent minimaal 18 jaar oud, gemotiveerd, representatief én vindt het leuk om in contact te zijn met mensen. Daarnaast vindt je het leuk om divers en uitdagend werk te doen, heb je een flexibele houding en ben jij een echte gastheer of gastvrouw. Ook vindt je het niet erg om verschillende taken op je te nemen, omdat dit je meer stressbestendig maakt.

  • Minimaal 18 jaar oud
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je bent in de afgelopen 4 jaar niet op negatieve wijze in contact geweest met politie of justitie (bij twijfel altijd even contact opnemen!)
  • Je bent flexibel en servicegericht

Wat we je bieden:

Als gastheer of gastvrouw bij ZSC Security bieden wij je een marktconform salaris en een gezellig, hecht team met leuke collega’s. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om op de gaafste locaties door heel Nederland te werken en te proeven van verschillende werkzaamheden/functies.

ZSC Security investeert in haar personeel. Dit betekent dat je cursussen en trainingen kan volgen om beter te worden in je huidige werk óf om door te groeien naar een volgende functie. Zo kan jij niet alleen doorgroeien tot evenementbeveiliger of algemeen beveiliger maar ook bijvoorbeeld je BHV en/of EHBO diploma halen.

Spreekt dit je aan en wil je graag in contact komen voor een kennismakingsgesprek? Of heb je meer vragen? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct via onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Solliciteer direct